Kerékpárt kaptak a polgárőrök

2014. április 2. (szerda)

Pénteken este a Keszthelyi Rendőrkapitányság udvarán vehette át azt a két kerékpárt a Keszthelyért Polgárőr Egyesület két tagja, amely nagyban megkönnyíti a munkát. A városi használatra felszerelt bicikliket a Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke adta át.

Új kerékpárokat adtak át a keszthelyi polgárőröknek március 28-án a Keszthelyi Rendőrkapitányságon. A kétkerekű közlekedési eszközből kétszázat kapott országszerte a polgárőrség az Országos Rendőrfőkapitányság támogatásával. Hogy hová kerültek, arról az Országos Polgárőr Szövetség döntött. Keszthelyre két kerékpár került, két aktívan szolgálatot teljesítő polgárőrhöz.

Az átadáson Horváth Róbert, a megyei szövetség elnöke elmondta, hogy Zala Megyében tíz darab kerékpárt adtak át. A Keszthelyért Polgárőr Egyesület nagyon jól működik és jól együttműködik a rendőrséggel ezért döntöttek úgy, hogy két eszközzel segítik munkájukat.

Az önkéntes Papp Sándor egyike azoknak a polgárőröknek a Balaton parti városban, akik rendszeresen és eredményesen teljesítenek szolgálatot. Munkájukat megkönnyíti az új, jól felszerelt kerékpár. A városban többet tudnak járőrözni mint korábban.

A kerékpárok átadását követően közgyűlésen számolt be az elmúlt évi munkáról a Keszthelyért Polgárőr Egyesület elnöke.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)