Keressük Keszthely város tortáját

2021. május 13. (csütörtök)

Közeledünk Keszthely Város Napjához, amely június első szombatja.

Sajnos a járvány közelsége még nem engedi, hogy visszatérjünk a hagyományos ünnepség megtartásához, de azért úgy készülünk, hogy több meglepetéssel szolgáljunk a város lakói számára. Az egyik, hogy pályázatot hirdetünk Keszthely Város Tortája elkészítésére. A pályázat hagyományteremtő, közösségépítő céllal, valamint Keszthely város imázsának népszerűsítése céljából kerül meghirdetésre.

Két kategóriában lehet nevezni: egy hagyományos – és egy nem hagyományos úgynevezett mentes alapanyagokból készült torta elkészítésével. Ezzel a kezdeményezéssel is tudjuk népszerűsíteni és támogatni – a pandémia alatt nehéz helyzetbe kerülő – keszthelyi székhelyű/telephellyel rendelkező cukrászdákat, vállalkozásokat.

A részletes tájékoztatást és pályázati kiírást Keszthely város honlapján olvashatják el.

Nevezési díj nincs, új, saját recept alapján elkészített tortával lehet pályázni, kreatív ötletek alapján megvalósított lehetőleg magyaros, regionális íz világgal.

A beérkezett műveket szakmai zsűri fogja értékelni, a nyertes torták lesznek Keszthely város 2021-es tortája, valamint Keszthely város 2021-es reformtortája. A város napjától fogva a nyertes torták elérhetők lesznek Keszthely cukrászdáiban.

A nevezéshez szükséges dokumentumok letölthetőek az alábbi linkeken keresztül.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

További tájékoztatás: hello@keszthely.hu