Keszthely legszebb adventi kirakatai

2011. december 14. (szerda)

„Advent Ablakai 2011” néven hirdetett kirakatversenyt a sétálóutcai boltok számára Keszthely városa azzal a céllal, hogy szebbé tegye a városlakók és a turisták számára a karácsonyvárás időszakát, és ünnepélyes díszbe öltöztesse a keszthelyi gyalogosok által leginkább látogatott övezetet.

Az immáron hagyományosnak mondható megmérettetésen színvonalas és szépen berendezett kirakatok várták a héttagú zsűrit. Az idei versenyre több mint egy tucat üzlet adta be nevezését. A zsűri pontozta a megjelenést, az elrendezést, a küllemet, a karácsonyi hangulatot, de figyelembe vette a kézzel készített díszeket is. A díjazottak értékes tárgyjutalmakban és a Helikon Rádió által felajánlott hirdetési felülettel lettek gazdagabbak.

Nézze meg galériánkat!

A három dobogós üzlet 2011-ben a zsűri döntése alapján a Dockyard Store, a Pampetrics Borkereskedés és a Trend Cipőbolt. A végső sorrendre azonban csak Aranyvasárnapon derül fény, a negyedik adventi gyertya ünnepélyes meggyújtásának alkalmával a sétálóutcán. A díjakat Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere adja át a győzteseknek.

Kapcsolódó cikkek:
Adventi-karácsonyi programok
Keszthely karácsonyi képeslapja
Ingyenes parkolás az ünnepekre