Keszthelyen is Csillag születhet

2009. december 29. (kedd)

Tehetségesnek, kreatívnak tartod magad? Annak tartanak mások? Nem félsz a szerepléstől? Szívesen bemutatkoznál mások előtt is? Jelentkezz „Keszthelyen is Csillag születhet” versenyünkre!

A Mentor Ifjúsági Szolgáltató Információs és Tanácsadó Iroda tehetséges fiatalok jelentkezését várja a „Keszthelyen is Csillag születhet” elnevezésű versenyére, melynek elődöntőjére 2010. január 25. és február 26. között kerül sor.

Olyan fiatalok (13 – 29 korú) jelentkezését várjuk, akik nem tagjai profi művészeti csoportoknak, együtteseknek, de tehetségesnek érzik magukat valamely művészeti ágban, és ezt szerepléssel is bizonyítani kívánják.

Nem szeretnénk kategóriákat megjelölni, így valóban kreatív, egyedi produkciók is felszínre kerülhetnek. A jelentkezők produkcióit szakemberekből álló zsűri értékeli. A legjobbnak ítélt bemutatókat városi döntő során is értékeljük. A döntőre március közepén kerül sor, amelyen a legjobbak oklevelet, szponzori felajánlások révén nagy értékű tárgyi jutalmat kapnak, valamint a kiemelkedően jó produkciók számára városi rendezvényeken bemutatkozási lehetőséget biztosítunk.

A fiatalok egyéni vagy csoportos – maximum 8 fős – jelentkezését várjuk 2010. január 18-ig a Mentor Ifjúsági, információs és tanácsadó irodában személyesen.
Információ a 06 20 462-4075, vagy a 06 20 975-8217 telefonokon kérhető.