Ezreket vonzott a KeszthelyFest

2017. július 6. (csütörtök)

Nyárra hangolva!

A hét végén került megrendezésre a több helyszínen zajló KeszthelyFest. A zenei szórakoztató program minden korosztálynak nyújtott szórakozási lehetőséget a belvárosban . A nagy hőség ellenére ezreket csalt a program a koncertekre.
A 4.KeszthelyFest zenei és gasztronómiai fesztivál a térség kiemelkedő nyári programja. Ismert hazai zenészek , énekesek koncertjeire érkezett a nagyszámú közönség. Megtelt a város , igazi fesztivál hangulat volt a hét végén.

Szombaton a Fő téri nagyszínpadon a hazánkat 2016-ban az Eurovisiós Dalfesztiválon képviselő Fehérvári Gábor Alfréd, Freddi adott nagysikerű koncertet.

Egymást követték a koncertek öt helyszínen . A gyermekek sem maradtak játék és koncertek nélkül.Nekik programokkal a Várkert-Gyermekligetben gondoskodtak.

Az Amazon Ház udvarán felállított MOL Nagyon Balaton színpadon a jazz kapott főszerepet. Késő délután nagy érdeklődés kísérte a jazztrombitás Barabás Lőrinc és barátai koncertjét. A 2015-ben alakult Barabás Quartet zenei stílusa több stílust ölel fel.

A Sétáló utcai Jazz színpadon a fesztivál 2. napján késő este lépett fel saját szerzeményeivel, ismert dalokkal és feldolgozásokkal Pély Barna. A magyar zenész egy szál gitárral , előadásával rajongókat, érdeklődőket vonzott koncertjére.

A KeszthelyFest zárónapján, estére elromlott az idő. De ez nem befolyásolta a Magna Cum Laude koncertre érkezőket. Az együttes 1999-es alakulása óta folyamatos sikereket ér el, sokan várták Keszthelyen is Mező Misit és zenekarát. A szemerkélő eső ellenére megtartották a koncertet.

A nagysikerű rendezvény a főszezon előszobája volt a Balaton fővárosában . Nyáron számos kulturális és szórakoztató program várja a turistákat.

Forrás: Hegedüs Éva – Keszthelyi Televízió
http://www.tvkeszthely.hu/hirek/8084/-ezreket-vonzott-a-keszthelyfest/
https://www.facebook.com/KeszthelyFest.hu/?fref=ts