Keszthelyi az év zalai rendőre

2023. május 4. (csütörtök)

Átadták az év zalai rendőre elismerést. A keszthelyi kapitányság két munkatársa is kitüntetést kapott. A rendőrség ünnepe, Szent György napja alkalmából szervezték meg az eseményt, ahol elhangzott: a zalaiak munkája az országos élvonalba tartozik.

Horváth Bence rendőr főtörzsőrmester tíz évvel ezelőtt járőrként kezdte meg a haza szolgálatát. Rövid idő alatt a Keszthelyi Rendőrkapitányság oszlopos tagjává vált. Kiemelkedő teherbírása, szakmai rátermettsége, kulturált és törvényes intézkedéseinek elismeréséül az év rendészeti munkatársa címben részesült a körzeti megbízott.

„Úgy gondolom hogy ez a tízéves szakmai karrieremnek a csúcsa. Nagyon örülök neki. Innen is szeretném megköszönni kollegáimnak, családomnak, vezetőimnek. Meglátjuk, mit tartogat a jövő számomra, ez egy nagyon nagy motiváció, úgyhogy örülök a díjnak. Köszönöm szépen” – nyilatkozta a kitüntetett.

Sárvári János címzetes rendőr alezredes több mint 30 éve erősíti rendkívüli munkabírásával, igényességével és precizitásával a Keszthelyi Rendőrkapitányságot. Magas színvonalú munkavégzését az év bűnügyi munkatársa címmel ismerték el. Az év szakmai támogató munkatársa Pap Tamás, a főkapitányság rendvédelmi igazgatási alkalmazottja lett. A rendőrség napja alkalmából rendezett ünnepi állománygyűlésen Vereckei Csaba főkapitány hangsúlyozta: az országos és objektív értékelések alapján is kimagasló szintű a zalai rendőrség munkája.

Dr. Vereckei Csaba rendőrfőkapitány: „Nyugodt szívvel állhatunk ki bármilyen fórumra és emlegethetjük fel azokat a teljesítményeket, amiket a munkatársaim az előző évben is összehoztak. Meggyőződésem, hogy messze az országos átlag felett teljesített a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság, az élvonalba sorolható a szakmai teljesítményünk, amire nagyon büszke vagyok és amiért köszönet illeti a kollégáimat.”

Az ünnepségen aktív és nyugállományú hivatásos rendőrök, rendvédelmi igazgatási alkalmazottak, munkavállalók és civilek kaptak még elismerést.

Hársfalvi Ákos – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/10315-keszthelyi-az-ev-zalai-rendore

Képek