Keszthelyi Kilométerek – már lehet nevezni

2009. március 4. (szerda)

Február elején újraindult a Keszthelyi Kilométerek honlapja, ahol a június 7-i félmaraton, maraton és maratonváltó futóverseny versenykiírását, nevezési lehetőségeit és új balatoni útvonalának térképét is megtalálhatjuk. Az új pályán a Fő téri rajt után az indulók a Festetics-kastély parkján, a sétálóutcán, a Helikon parkon át a balatoni kerékpárútra jutnak.

A verseny fő látványossága 2009-ben a keszthelyi mólón felépített befutó lesz, ahol a kísérőprogramok, így a „Csattogó tappancsok” ovisfutás és a kisiskolásversenyek is helyet kapnak. Mindhárom versenyszámra három hónapos edzéstervek találhatók az oldalon, amelyek segítséget nyújtanak az alapos felkészülésben és a sikeres versenyzésben. Ez évben három keszthelyi futó szerepel a kiadványokon és plakáton, akik naponta róják a kilométereket a városban és indulnak hazai, valamint nemzetközi versenyeken.

Elkezdődött a neveztetés, amely kiegészült egy on-line nevezési rendszerrel. Megmaradt a lehetősége a postai levélben való jelentkezésnek is, aki viszont személyesen szeretné leadni nevezését, azt a Balaton Színház jegypénztárában megteheti. A verseny szervezői remélik, hogy ez év júniusában újból sokan fontosnak fogják érezni, hogy ott legyenek a délelőtti rajtnál, hogy megmutassák, mit tudnak, mire képesek, vagy éppen szurkoljanak az ismerősöknek.

A verseny honlapja: www.keszthelyikilometerek.hu

(forrás, fotó: Monitor Magazin www.monitormagazin.hu)