Közmeghallgatás tájékoztató

2020. október 15. (csütörtök)

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete a jogszabályi kötelezettségének eleget téve 2020. október 29-én 17.00 órától közmeghallgatást tart a Balaton Színház Simándy termében.

Közösségünk egészségének megóvása érdekében az esemény a megszokottól eltérően kerül megrendezésre: a szociális távolság betartása itt is javasolt, ezért szükség van a jelenlévők maximális létszámának korlátozására, ami ebben az esetben 40 fő. Az épületbe a kormányrendeletben meghatározottak szerint csak szájmaszkban lehet belépni, a bejáratnál érintésmentes hőmérésre lehet számítani.

Annak érdekében, hogy mindenki, aki közérdekű kérdést szeretne feltenni, élni tudjon ezen jogával, lehetőséget teremtünk a kérdések írásos formában történő benyújtására név és lakcím feltüntetésével a titkarsag@keszthely.hu e-mail címre, illetve a Polgármesteri Hivatal portáján elhelyezett dobozba. A kérdéseket előzetesen, 2020. október 26-án 15.00 óráig lehet benyújtani.

A Keszthely TV élő közvetítést ad a közmeghallgatásról, így minden érdeklődő figyelemmel kísérheti az adott válaszokat, személyes jelenlét nélkül is.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!