Legyen Keszthelyen a Balaton első Tesla villámtöltője!

2024. január 31. (szerda)

A Tesla Supercharger szavazásának köszönhetően most mi dönthetjük el, hogy hol telepítse a gyártó a nagy teljesítményű töltőoszlopokat. A vállalat hazai töltőhálózatának 80 százaléka már elérhető minden autós számára, és úgy tűnik, hogy a tervezett töltőállomások esetében is ez a cég végső célja. Ezért a szavazás nem csak a Teslások érdeke, hanem minden magyar villanyautós közös lehetősége, aki elégedetlen a hiányos hazai töltőhálózattal.

A Tesla regionálisan, beleértve Európát is, az öt legtöbb szavazatot kapott helyszínt választja ki saját töltőtelepítési programjába. A szavazáson bárki részt vehet, aki ingyenes Tesla fiókot regisztrál. Mindenki öt szavazattal rendelkezik minden fordulóban, de egy helyszínre csak egyszer lehet szavazni alkalmanként. A szavazatokat a kék gombra kattintva lehet leadni.

Keszthely hosszú ideig az élen szerepelt a versenyben, de a pozíciója az utóbbi időben visszaesett. Kérjük, támogassa a közösségi szavazáson, hogy Keszthelyen települjön a legújabb Tesla Supercharger! A város és környékének nagy segítséget nyújthat néhány kattintással.

Források: Hello Keszthely, Villanyautósok