London legsikeresebb komédiája érkezik Keszthelyre

2016. május 27. (péntek)

Tíz alkalommal adja elő a Ma este megbukunk című darabot a Centrál Színház társulata a kastélyparkban.

Különleges komédiával készül az idei esztendőben a Centrál Színház a Keszthelyi Nyári Játékokra. A Básti Juli–Puskás Tamás művészházaspár kezdeményezésére 2000 júliusában elindult fesztivál idén július 28-án kezdődik. A közönség tíz alkalommal láthatja a Ma este megbukunk című darabot. London legismertebb, óriási sikerű darabját a szigetország után először a Centrál Színház mutathatta be. Budapest után hamarosan Keszthelyen.

„A darabot Londonban láttam először talán másfél éve, mondhatom, hogy első látásra szerelem volt. Aki szereti az angol humort, aki szereti Mr. Beant, aki szereti Monty Pythont és a többieket, aki élvezetet lel az ő mutatványaikban, az biztos lehet benne, hogy most élőben olyat láthat, ami ezeket is felülmúlóan nevetséges.” – árulta el a Keszthelyi Televíziónak Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója, rendezője.

A Ma este megbukunk az idei színházi évad vígjátéksikere volt Budapesten, a szeptemberi bemutató óta telt házakkal játszották az előadást, és csak hónapokkal előre lehetett jegyet szerezni rá. A rendező Mark Bell, aki az eredeti londoni Olivier-díjat nyert előadást (The play that goes wrong) is rendezte, és 2015 szeptemberében a Centrál Színpadára adaptálta a West End sikert, így egy igazi kuriózumot láthat a közönség, hiszen London után először Magyarországon látható az előadás, melyet egyedülálló módon az eredeti stáb állítja színre.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)