Március 31-ig a legkedvezőbb nevezési díj!

2009. március 25. (szerda)

A második éves „Keszthelyi kilométerek félmaraton, maraton” futóverseny ez évben 2009. június 7-én, vasárnap lesz, a keszthelyi Város Napja programsorozat utolsó napi programjaként. A balatoni szezont nyitó verseny útvonala, hasonlóan a tavalyi évhez, Keszthely látványosságaival lesz fűszerezve.

Így az indulók a Fő téri rajt után a Festetics kastély parkján és a Sétálóutcán át a pálya új szakaszára jutnak, a Helikon Parkon át a Balatoni Kerékpárútra. Ezen teszik meg a futók a félmaratoni vagy maratoni táv nagy részét, akár egyéniben, akár váltóban indulnak.

A verseny fő látványossága 2009-ben a keszthelyi mólón felépített befutó lesz, ahol a kísérő programok, így a „Csattogó Tappancsok” ovis futás és a kisiskolás gyermek versenyek is helyet kapnak.

A Keszthelyi Kilométerek honlapján az érdeklődők megtalálhatják a versenykiírást, a nevezés lehetőségeit, a nevezési lapokat és az új balatoni pálya útvonalának térképét is. Mindhárom versenyszámra 3 hónapos edzésterveket találhatnak az oldalon, amelyek segítséget nyújtanak az alapos felkészülésben és a sikeres versenyzésben. Az oldalon olvasható fórumon csapattársakat lehet keresni és a tavalyi versenyzők véleményeit lehet átolvasni.

A Magyar Atlétikai Szövetség minősítő versenyének már javában zajlik a neveztetése. Hobbi és amatőr futók jelentkezését várják a szervezők, a hagyományos nevezési módok mellett akár az on-line nevezési rendszerrel is lehet jelentkezni, a legkedvezőbb nevezési díjakkal március 31-ig.

(forrás: Monitor Magazin www.monitormagazin.hu)