Megnyílt a Csik Ferenc uszoda

2010. október 24. (vasárnap)

Szombat reggel 8 órakor megnyílt a keszthelyi uszoda, mely a Zala megyei és a keszthelyi önkormányzat összefogásával valósult meg. Az első úszóvendéget Végh Szilárd, a tanuszodát üzemeltető Keszthelyi Városüzemeltető Kft. ügyvezetője fogadta.

Böröcz László, aki elmondása szerint napi vendég lesz, az uszoda medencéjében 3-4 km-t úszik le naponta, ugyanis triatlon versenyekre készül. Az első vendég 10 alkalomra szóló bérletet kapott ajándékba, amit a fentiek alapján igen gyorsan igénybe is vesz.

Az uszoda már minden nap várja az úszni tudókat, illetve azokat, akik most akarnak megtanulni úszni. Hétköznap 8-16 óráig általában óvodai és iskolai úszásoktatás zajlik, lakossági használatra hétköznap 6 és 8, illetve 16 és 20 óra között, hétvégén pedig 8-19 óráig van lehetőség.

Keszthelyi diákok már 250, felnőttek 300 forinttól igénybe vehetik az uszodát szaunahasználattal, és a kistérség településeiről érkezők is kedvezményt kapnak a belépő árából.

2010. november 1-7-ig, az iskolai őszi szünet ideje alatt a Csik Ferenc tanuszoda hétvégi nyitva tartással (reggel 8.00 órától este 19.00 óráig) várja az úszást, szaunázást kedvelő vendégeit. Családoknak jelentős kedvezmények!

Belépő és bérlet Kész a Csik Ferenc tanuszoda