Megújul a kórház bejárata

2019. október 16. (szerda)

A felújítás ideje alatt a betegek és a látogatók két bejáratot is igénybe tudnak venni…

Megújul a Keszthelyi Kórház főbejáratának lépcsője. Több, mint fél éve a lépcső egy része már le volt zárva. A megtöredezett, repedezett feljárat veszélyessé vált. Eddig kellett várni a technológiai folyamatra, hogy a felújítás megkezdődhessen.
Ha időben be tudják fejezni az alapozást és megérkezik a burkolólap is akkor novemberben befejeződik a feljárat megújítása és átadásra kerülhet rendeltetésszerűen a betegek részére. A 4 milliós beruházás részben a kórház saját forrásából valamint központi keretből valósul meg, de számítanak a város támogatására is. A felújítás ideje alatt a betegek és a látogatók két bejáratot is igénybe tudnak venni, hogy eljussanak a szakrendelőkbe és az osztályokra.

„A Tapolcai út felől javaslom megközelíteni il. bejutni a kórháznak a területére. Reggel mi kinyitjuk az Erkel Ferenc utcai az un. teherkaput is, ahol szintén be lehet közlekedni- gyalogosan hangsúlyozom- de tekintettel, hogy az teherkapu és ott közlekednek az élelmiszer beszállítók, a szemétszállítók, a gázt –az orvosi gázt szállítók, mosodai szállítók. Ezek rendelkeznek távirányítóval a kapuhoz és előfordulhat, hogy ők becsukják.”- adott tájékoztatást Dr. Kvarda Attila, főigazgató.

Hegedüs Éva – Keszthelyi Televízió
https://tvkeszthely.hu/hirek/6488-megujul-a-korhaz-bejarata?fbclid=IwAR26vFLKJsjVKkUlqgTQDwRexj9HOKdAtJGi8icF1RrSfJArqNm7NK1f_r8