Minden, ami esküvő

2014. február 10. (hétfő)

Rekordszámú, 36 kiállítóval rendezték meg az idei, immár hatodik Esküvő Kiállítást a Balaton Színházban. A házasság előtt állók és minden más érdeklődő hasznos ismereteket szerezhetett, hogy mi is kell egy jó esküvőhöz. A standok mellett a különféle ruhaszalonok, tervezők, sminkesek és hajszobrászok bemutatókon is szemléltették munkájukat.

Van akinek még odébb van a nagy nap, de így is érdemes volt betérni a VI. Esküvő Kiállításra. A Balaton Színházban a fotóstól kezdve, a dekoráción és a ruhákon át a vőfélyig bezárólag minden esküvőhöz szükséges kellékkel és személlyel találkozhattak az érdeklődők.

Az esküvők manapság divatos kellékei a fényfüzérek, melyek különleges hangulattal és melegséggel tölthetik meg például a lakodalom helyszínét.

A smink és ruhabemutatókon a stúdiók és tervezők széles választékban mutathatták be, milyen trendek vannak most esküvőkön. Nem csak a menyasszonyok, hanem násznép is bőven válogathat az alkalmi ruhák közül.

„Az érdeklődők mellett a kiállítók részéről is nagy volt az érdeklődés” – mondta el Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója, aki szerint sikerül évről-évre emelni a színvonalon és kiváló lehetőséget nyújtani az esküvő előtt állóknak.

A szervezők fontosnak tartják, hogy a helyi kiállítók és bemutatózók is teret kapjanak. A keszthelyi Pasku Dávid például egy extrém hajshowal készült a VI. Esküvő Kiállításra.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)