Minden bérlet elkelt

2019. október 4. (péntek)

Lassan megkezdődik a 2019-2020-as színházi évad. Már augusztusban a bérletesek megújíthatták a színház bérleteiket,az értékesítés pedig szeptemberben megkezdődött a Balaton Színházban. Vegyes a kép a darabokat illetően, mind a gyermekeknek,mind a felnőtteknek színes a kínálat.
A Balaton Színház átadása óta ,tizenhét éve nagy igény mutatkozik a színházi előadásokra. A októberben kezdődő színházi évad előadásainak összeállításánál a több szempont is –így a közönség vélemény előtérbe kerül-mondta a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója.

„Mindig el kell azt mondanom,hogy mi nagyon jó helyzetben vagyunk,mert mi befogadó színház vagyunk és az ország legjobb társulatait tudjuk vendégül látni és úgy gondolom,hogy nem véletlen az,hogy itt most már október elején a felnőtt bérletes előadásainkra nem lehet jegyet venni,tehát 1005-osan eladtuk bérletbe ezeket az előadásokat mind a két bérletre.”-mondta Csengei Ágota.

A színház jegypénztáávba a bérletekért a napokban érkeznek az emberek.Stadler Tímea az évad előadásairól is érdeklődik,hiszen gyermekkorától nagy színházkedvelő. 2016-ban költözött családjával Keszthelyre azóta bérletes előadásokra járnak.

„Nagyon jó,nagyon jó,szeretem azt,hogy változó darabok vannak benne,hogy voltak vidám darabok is ,voltak komolyabb darabok is. Én úgy gondolom,hogy mind a kettőre szükség van. Ettől nem egysíkú,nem egyhangú. Úgy-hogy én nagyon meg vagyok elégedve. Mi nem csak a bérletes előadásokra járunk,hanem a bérleten kívüli előadásokat is nagyon sokszor meglátogatjuk. Úgy-hogy arra is jegyet veszünk. Ifjúsági,gyermekelőadásokra,koncertekre.”- mondta Stadler Tímea.

Színes lesz az idei paletta is. Az évad október 17-n az ifjúsági bérletes előadással veszi kezdetét.A Magyarock Dalszínház előadásában láthatja a közönség aJókai Mór regénye nyomán a Kőszívű ember fiai című darabot. A felnőtt bérletes előadás november 12-én a Hevesi Sándor Színház bemutatásában az Oszkár című vígjátékkal kezdődik. A gyermek bérletes előadások november 19-én kezdődnek. A kicsik varázslókkal és manókkal találkozhatnak a Keszekusza varázspálca című öko-mesemusicalben. Az évad őszi darabjai közül nem marad ki a Tanár úr kérem című színdarab és a A tündérlaki lányok című színmű sem.A keszthelyi Balaton Színházban a bérletek árai nem változtak.

Hegedüs Éva – Keszthelyi Televízió
https://tvkeszthely.hu/hirek/6459-minden-berlet-elkelt?fbclid=IwAR03SM4EhHHwsYGOdQQW-x-8bUMMOmVSaKQUoRhQ1Q5PYuKmAmh3aTCqARE