Összeállt a Keszthelyi Kilométerek teljes programja

2009. április 27. (hétfő)

Már június 6-án szombaton, a versenyt megelőző délután kezdődnek a futóverseny programjai. Nyitva lesz a versenyiroda a Balaton Színházban, este pedig tészta parti várja az indulókat, ahol a Solid Jazz együttes zenél.

Június 7-én vasárnap reggel 9. 45-kor indul el a belvárosi RAJT: félmaraton, maraton és maraton váltó versenyszámban. Előtte bemelegítés, ünnepélyes köszöntő és fanfár ébreszt mindenkit. Az indulók a Fő tér, a Festetics kastély, a sétálóutca és a Helikon Park után jutnak le a Kerékpárútra. A verseny befutója lent a parton a Móló előtt lesz, ahol a délutáni szórakoztató programok is helyet kapnak.

A hivatalos versenyek eredményhirdetése után délután 15.00 órától kezdődnek a családi versenyek. Előtte a kicsik bemelegítéssel kezdenek, hasonlóan, mint a profik. Külön-külön versenyszámban indulnak a „csattogó tappancsok”, a 6-9 éves kisiskolások és a 10-12 évesek. Rajtszámot és ajándékcsomagot kap minden rajthoz álló kisgyermek. Ezen kívül akciós futófelszerelések és futónapszemüvegek vására is várja a látogatókat.

A részletes programot a www.monitormagazin.hu)