Retro party és tűztánc szilveszterkor

2022. január 4. (kedd)

Retro slágerekkel és tűzzsonglőr showval búcsúztatta az óévet Keszthely. A Fő téren nagyon sokan szórakoztak 2021 utolsó napján, a programra nem csak a környékről, de az ország számos pontjáról érkeztek vendégek. Bár hivatalos tűzijáték idén nem volt, többen is gondoskodtak arról, hogy ez a látványosság se hiányozzon az éjszakából.

Retro partyval búcsúztatta az óévet Keszthely. A Fő téren felállított sátor alatt különböző zenekarok váltották egymást, akik a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek slágereivel szórakoztatták a szilveszterezőket. A belvárosban nagyon sokan ünnepeltek 31-én, a programra nem csak keszthelyiek, hanem nagyon sok vendég is érkezett.

„Csengeléről jöttem, Csongrád megyéből, Kiskunfélegyházáról a barátnőm. Nagyon jól érezzük magunkat, nagyon szépen köszönjük.” – mondta Forgó Róbert.

2021 utolsó napján nagyon jó volt a hangulat a Fő téren. A legtöbben nagyobb baráti társasággal érkeztek szilveszterezni, mások a párjukkal búcsúztatták az óévet Keszthelyen. A színpad előtt sokan buliztak, némelyek táncra is perdültek. A partyról nem hiányozhattak a szilveszteri kellékek sem.

„Kisorsoltuk, ki mit tesz fel, és ezt pont én húztam ki. De szerintem mindenkinek tetszett.” – tette hozzá Kürti Attila.

A járvány miatt tavaly elmaradtak a szilveszteri mulatságok, ezért most sokan örültek, hogy szabadon ünnepelhettek. A Fő térre kitelepült borosgazdáknál is nagy volt a forgalom, de fogyott a lángos és a kürtőskalács is. A szórakozás mellett sokan megfogalmazták azt is, hogy mit kívánnak 2022-re.

„Boldogságot, békességet, gazdagságot.” – mondta Pölöskei Edit.

„Azt szeretném, hogyha jobban megélhetnénk a mindennapok szépségeit. Kevesebbet szeretnék dolgozni és többet élni.” – emelte ki Tihanyi Rita.

Éjfélkor a hagyományokat megszakítva nem tűzijátékkal, hanem tűztánc showval örvendeztették meg a bulizókat. A program nagy népszerűségnek örvendett, sokan tapsoltak és fotózták, videózták a bemutatót. Természetesen azért a tűzijáték sem hiányzott, sokan hozták ki a megvásárolt telepeket a Fő térre, hogy ott fellőjék azokat.

Nagyon nagy sikernek örvendett a Retro party a keszthelyi Fő téren. Nem csak a helybéliek, hanem környékbéliek, illetve az ország több pontjáról is érkeztek ide szórakozni vágyók 2021 utolsó napján. Nagyon sokan elmondták, jól érzik magukat Keszthelyen, és direkt ezért a rendezvényért érkeztek ide. Nagy sikernek örvendett a tűzzsonglőr show is, sőt, még tűzijáték is színesítette ezt az éjszakát.

Regman Karola – Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/8719-retro-party-es-tuztanc-szilveszterkor