Segítség karácsony előtt

2023. december 7. (csütörtök)
KesztHelyi identitás

Kétmillió forint értékben ajánlott fel tartós élelmiszert a rászorulóknak egy keszthelyi vállalkozás. A Rózsahegyi Kft. a fideszes bizottsági elnökök segítségével térképezi fel a jogosultak körét. A képviselők remélik, hogy az akció példaértékű és más cégek is követik.

Étolaj, liszt, rizs, tészta – ezeket a tartós élelmiszereket mind rászorulóknak szánják. A kétmillió forint értékű adományt a Rózsahegyi Kft. ajánlotta fel. A képviselő-testület fideszes bizottsági elnökeit keresték fel, hogy segítsenek a megfelelő személyekhez eljuttatni az élelmiszert.

Rózsahegyi Benjamin ügyvezető: „Mivel mi nem vagyunk teljesen tisztában, hogy kik és pontosan mennyien vannak, akiknek szüksége lehet erre, ezért segítettek nekünk ebben. Felmérték, illetve a képviselők a saját körzeteikben hozzánk tudják irányítani az üzletekbe, azokat, akiknek a legnagyobb szüksége lehet ezekre.”

A Kft. vezetése úgy gondolta, hogy az ünnepek közeledtével Keszthelyen és környékén így segít azoknak, akiknek nehézséget okoz a bevásárlás. Az egy tonna rizs, 660 kg liszt, 750 liter étolaj és 700 kg száraztészta már raklapon várja, hogy a megfelelő emberekhez kerüljön. Dósa Zsolt elmondta, hogy a támogatásra szorulók a cég keszthelyi, illetve gyenesdiási üzleteit felkeresve kaphatják meg a csomagokat. Raffai-Réz Ildikó és Csótár András is üdvözölte a felajánlást és örömmel segítenek az eljuttatásban.

„Nagy dolognak tartjuk azt, hogy egy Kft. – ha lehetőségei engedik –– hogy több mint kétmillió forint értékű adományt ajánl fel. Mi régóta bizottsági elnökök és képviselők vagyunk, ismerjük a körzetünkben élő embereket, a rászorulókat. A legnagyobb örömmel tesszük azt, hogy ebben segítő kezet nyújtunk” – nyilatkozta Csótár András bizottsági elnök.

A bizottsági elnökök bíznak abban, hogy a Kft. felajánlása például szolgál más helyi vállalkozásoknak és így még több rászoruló kaphat segítséget advent idején.

https://tvkeszthely.hu/hirek/10997-segitseg-karacsony-elott

Képek