Szépségek az Amazonban

2019. május 29. (szerda)

Szépségversenyt rendeztek Keszthelyen, az Amazon Házban. A Glamour Faces Hungary elnevezésű megmérettetést első alkalommal szervezték meg hazánkban. 18 szépség vonult a kifutón, hogy eldőljön, melyikük képviselheti Magyarországot a Fülöp-szigeteki világversenyen.
Több előválogató és egy rangos felkészítő tábor után, Keszthelyen rendezték a szépségverseny döntőjét. Felnőtt és tini kategóriában 18 hölgy vonult fel a zsűri és a közönség előtt.

„Tapasztalatot szeretnék gyűjteni és szeretek ismerkedni és új barátokat szerezni. Nagyon jól éreztem magamat a táborban és nagyon kedvesek voltak a lányok is és nagyon jó volt a felkészítés is, mindenkinek ajánlom ezt a versenyt” – mondta Molos Janka versenyző.

A Glamour Faces Hungary elnevezésű versenyt először rendezték meg Magyarországon. Pest, Somogy, Tolna és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek a megmérettetésre. A szervezők célja és küldetése a fiatal modellek támogatása abban, hogy megtalálják a számukra kijelölt utat a modellek világában.

„Nyilván minden lány szép, hiszen azért kerültek ide, de nagyon fontos a természetesség, hogy minél természetesebb arcot mutassanak a lányok, és viselkedésben, tehát elég sokrétűen. Egy szakmai zsűri fogja a végső döntést meghozni és kerül a korona a királylányok, királynők fejére” – nyilatkozta televíziónknak a verseny főtámogatója, Rizner Hedvig.

A döntőben kilenctagú zsűri szemlélte a lányokat. Mayle Jennifer nagyon örült annak, hogy Keszthelyen ilyen nívós versenyt szerveztek. A korábbi modell részt vett a felkészítő táborban is, véleménye szerint a szépség mellett nagyon fontos, hogy valaki hogy mozog a kifutón és hogyan tud kommunikálni: „Közhelynek mondják, de tényleg nem minden a szépség, beszélni kell, kommunikálni kell, tudni kell szerintem idegen nyelvet is, sőt az angol ugye nagyon fontos, hogy tudjon rendesen kommunikálni. Megjelenés, magabiztosság és az alázatosságot mondanám az egyik legkiemelkedőbb tulajdonságnak.”

A versenyen az utcai ruha mellett, bikiniben, estélyiben is be kellett mutatkozni a lányoknak, de egy divatbemutatót is tartottak. A megmérettetés tini kategóriáját Molos Janka nyerte. A felnőttek közt Németh Rebeka lett szépségkirálynő. A szervezők tájékoztatása szerint azonban ő nem vállalja a királynősséggel járó kötelezettségeit, így a versenyszabályzat alapján az első udvarhölgy Dudás Patrícia képviseli a nemzetközi versenyen Magyarországot. A Beauty Queen Parfüm arc Demeter Éva lett.

Hársfalvi Ákos – Keszthelyi TV
https://tvkeszthely.hu/hirek/6069-szepsegek-az-amazonban-?fbclid=IwAR0oTIJV24lAKbag0imHiZyoecbbXC-ohzQkSWnyIm75zlRuoxcapVGcnok