Szintet lépett a Nyugat-Balaton egyik legjelentősebb fesztiválja, a KeszthelyFest

2023. július 14. (péntek)
KesztHelyi identitás
Óriási érdeklődés övezte a 4 napon át tartó KeszthelyFestet, ahol idén a zenei produkciók mellett a képzőművészet, az irodalom, a humor, a divat és a gasztronómia is kiemelt hangsúlyt és helyszínt kapott – olvasható a szervezők sajtóközleményében.

A nyitónapon Csík Zenekar és Presser Gábor varázsolták el a közönséget egy fantasztikus, lélekemelő koncerttel, de fellépett még többek között a 40. születésnapját ünneplő Első Emelet, az R-GO; a Viviera Beach színpad produkciói pedig a fiatalabb generációnak kedveztek.

A rendezvény turisztikai és városmarketing szempontból is kiemelt jelentőséggel bír, hiszen az arculatában és tematikájában is teljesen megújuló KeszthelyFest programjait már év elején, az utazásszervezés szakaszában egy integrált kommunikációs- és marketingkampány támogatta.

A fesztivál minden napján megtelt a belváros és a vendéglátóhelyek, szabad szálláshelyet már hetekkel a fesztivál előtt nehéz volt találni.

Köszönet a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásának, a Viviera Beach vezetőjének, aki a Fő téri színpadját és programjait ingyen biztosította a fesztiválhoz, az OTP anyagi támogatásának, a Keszthelyi Televíziónak, a helyi zenészeknek, DJ-knek, a Festetics-kastélynak, és nem utolsó sorban a program megalkotójának, a szervezőknek és minden résztvevőnek!

Keszthelyi TV

Képek a 2023-as KeszthelyFestről