Tovább dübörög a Keszthely Open (fotókkal)

2010. június 24. (csütörtök)

Harmadához érkezett a „Keszthely Open – Keszthely kivetít, a foci-vb felhevít” rendezvénysorozat, amely minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy nagy igény van a minőségi futballra és a közösségben való szurkolásra. Keszthely önkormányzatának ajándéka a térség lakói és a városba érkező turisták részére remek kezdeményezésnek bizonyult.

A mérkőzések telt házzal mennek esténként, ha az időjárás kegyes a drukkerekhez, és a délutáni találkozókon sem lehet találni üres helyeket a napernyők alatt. Számos nemzet szimpatizánsai képviseltették már magukat a vb-rendezvény alatt, így németek, argentinok, afrikaiak, angolok, spanyolok, hollandok is megfordultak a Balaton-parti szurkolói klubban. Neves labdarúgók és szakemberek is tiszteletüket tették a tíz nap során, Tököli Attila, Péter Zoltán, Telek András és Buzánszky Jenő is mesélt a foci kulisszatitkairól az érdeklődőknek, sőt a szervezők további nagy nevekkel kecsegtetnek! Nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében a FIFA South Africa játéka Xboxon, ahol a győztesek ajándékot nyerhetnek az óriás kivetítőn élvezhető mérkőzések során.

A Forma–1, a wimbledoni teniszbajnokság és a Tour de France kerékpárverseny közvetítésével nem csak a foci szerelmesei lesznek elkényeztetve a Keszthely Openen. Rengeteg változatos programot kínálnak még a szervezők minden korosztálynak, így mindenkinek érdemes ellátogatni a Balaton-parti helyszínre, ahol július 11-én egy hatalmas vb-show-val zárul a Keszthely Open rendezvénysorozata.

Nézze meg galériánkat!

Információ, programok: Keszthely Open – egy ULTRAJÓ buli!