TÁJÉKOZTATÓ 2021. április 9.

2021. április 9. (péntek)

Tisztelt Keszthelyiek!

A hivatalos tájékoztatás szerint Keszthelyen az igazolt Covid fertőzöttek száma a mai napon 84 fő. Járványügyi megfigyelés alatt áll 33 fő.

A keszthelyi Rendelőintézet vezetőjének tájékoztatása szerint a háziorvosi rendelőkben eddig 4100 oltást adtak be a háziorvosok, az oltópontokon pedig több mint 2000 fő beoltása történt meg. A mai napon érkezett 150 db Pfizer-vakcina, amelyek oltására történő jelentkezések szervezése folyamatban van, ezeket legkésőbb hétfőig beadják az arra regisztráltaknak.

Az intézményvezető kéri a lakosság türelmét a háziorvosi rendelők telefonos elérhetőségeivel kapcsolatban, mivel azok a rendkívüli forgalom miatt túlterheltek.

Az Életfa Óvoda minden oktató-nevelő munkát közvetlenül segítő dolgozója megkapta a vakcinát, minden tagóvodában működik a gyermekfelügyelet.

A keszthelyi iskolákban folyamatosan történik a regisztrált dolgozók oltása.

A Szivárvány Bölcsőde működik, nincs beteg sem a dolgozók, sem a gyerekek között. Az oltásra regisztrált dolgozók beoltása folyamatban van.

Köszönöm az egészségügyi dolgozók megfeszített munkáját és mindazokét, akik önkéntesen segítenek a rászorulókon, hiszen ebben az időszakban minden segítség és támogatás nagyon fontos.

Kérem, aki még nem tette meg regisztrálja magát a védőoltásra!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Nagy Bálint, Keszthely polgármestere