Tanuszoda új nyitva tartása

2013. október 7. (hétfő)

Megváltozott nyitva tartással várja ismét az úszni vágyókat a Csik Ferenc Tanuszoda. A felújítási munkák után ismét birtokba vehették az úszók a medencéket. Újdonság, hogy délután 4 órától a lakosság csak a szaunázási lehetőséget vehetik igénybe, 17:30-tól 20 óráig pedig a medencét is.

Ismét a gyerekektől hangos a Csik Ferenc Tanuszoda kismedencéje. A köznevelési törvény módosítása mindennapos testnevelést ír előaz iskolásoknak, és a tanuszoda ehhez alkalmazkodva változtatta meg a nyitva tartását. Csendes Antal, a VÜZ Nonprofit Kft. fürdőüzemeltetési csoportvezetője azt is elmondta, hogy 16 órától a sportegyesületek edzései és magánoktatások folynak a medencében, majd 17 óra 30 perctől használhatja a lakosság az uszodát egészen este 20 óráig.

A garanciális javításoknál a medence körüli járólap fugázása okozott némi nehézséget, emiatt késett a nyitás több mint két hetet. A tanuszoda új nyitvatartási rendje szerint a lakosság reggel 6 és 8 óra között, valamint délután 17 óra 30-tól este 20 óráig veheti igénybe a tanuszoda medencéit. A köztes időszakban pedig a gyerekek úszásoktatása folyik.

A tanuszodát a régi belépőjegy-árakkal lehet látogatni és a hétvégi nyitva tartás sem változott a korábbiakhoz képest.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)