Természetgyógyász nap

2015. november 12. (csütörtök)

Az idén is a Balaton Színházban rendezték meg a Természetgyógyász napot, immár hetedik alkalommal. A kiállítással egybekötött rendezvényen előadások keretében ismerhették meg az érdeklődők a zene, a mozgás jótékony hatását és a természettudományos alapokon nyugvó új medicinát.

A hetedik alkalommal megrendezett Természetgyógyász napon közel húsz kiállító mutatta meg a természet kincseit a Balaton Színházban. Minden korosztály érdeklődve érkezett a rendezvényre. Egyre többen kíváncsiak a természetes anyagok használatára, ezt igazolják az évek – mondta Csengei Ágota. – A kiállítók, termékbemutatók, kóstolók mellett tanácsokat is kaptak akik ellátogattak a rendezvényre.

Megismerkedhettek a jobb agyféltekés rajzolással, a zeneterápiával és útmutatót kaptak a boldogsághoz is. A mozgásra vágyók sem maradtak lehetőség nélkül: kipórbálhattaák a jógát és az Aviva-tornát is. Különböző masszázsformákat is ki lehetett próbálni, így gerincregeneráló masszázst, nyakmasszázst és a hangtálmasszázst is.

A rendezvény sikerét igazolta, hogy már a délelőtti órákban nagyon sokan voltak. Akadt olyan látogató, aki még nem járt a természetgyógyász napon, de egy kellemes szombati programnak gondolva ellátogatott.

A november 7-ei rendezvény nemcsak jó kikapcsolódást nyújtott az érdeklődőknek, hanem sok-sok útmutatást is adott a természetességet kedvelőknek, a természetes anyagokat használóknak.

(forrás, fotó: Keszthelyi Televízió www.tvkeszthely.hu)