Tízedszer is várják a kalandtúrázókat

2024. március 11. (hétfő)

Jubilál a Szerelmes Kalandtúra. A szervezők tízedik alkalommal nyitották meg a programot, amelyhez ezúttal is folyamatosan lehet csatlakozni. Az Erzsébet-ligetbe várták a párokat, ahol ismertették a feladatokat. Elhangzott, az évforduló kapcsán több meglepetéssel is készülnek a résztvevőknek.

A 2024-es Házasság Hete jelmondata: Állandó megújulásban. Erre a tematikára fűzték fel az idei kalandtúra feladatait a szervezők. Természetesen az idén sem marad el a természetjárás, és közös bográcsozásra is várják a párokat, az egyéni feladatokban azonban továbbra is az egymásra figyelésen, a közös élményeken, a minőségi időtöltésen van a hangsúly. Keszthelyen és környékén sokan már rendszeres résztvevői a játéknak, de időről időre vannak új csatlakozók is.

„Nekünk ez az első alkalom, úgyhogy az idén jött szembe velünk ez a dolog, konkrétan ma délután pillantottuk meg. Rögtön elsőre úgy döntöttünk, hogy nekünk itt kell lenni, részt kell venni ezen. Igazából egy inspirációt éreztünk, hogy ez most egy nagyon jó alkalom lesz arra, hogy jön a tavasz, itt a jó idő, és kimozdulunk, és együtt leszünk.” – mondta egy résztvevő, Tányérosné Csilla.

A Szerelmes Kalandtúra útlevélben az idén olyan feladatok szerepelnek, mint romantikus fotó készítése virágzó fával, vagy a jól ismert láncreakció, ahol három állomást kell végigjárni, hogy eljussanak a párok a kincsesládához. Emellett több olyan program van, ami regisztrációhoz kötött. Ilyen például az 5 szeretetnyelvre épülő játék a Hévízi Adventista Közösségnél, vagy a kvízest, amely két módon is teljesíthető. A jubileumi évben nem csak a záró rendezvényen, hanem a játék közben is szerezhetnek nyereményeket a résztvevők. Emellett a májusi záró programon is készülnek meglepetéssel a szervezők.

„Az idei évben is nagyon sok olyan feladattal készülünk, amit a párok kettesben otthon meg tudnak oldani, de idén a tízedik évre tekintettel több közösségi programot, kimozdulós feladatot találtunk ki a pároknak. Ezeknek egy részét kettesben kimozdulva meg tudják oldani, egy része pedig közösségi program. Ilyen lesz például a romantikus kvízeste, valamint a bográcsos főzőverseny is. Ezeken a közös programokon további nyereményeket fogunk a párok részére átadni.” – emelte ki Bögös-Andor Viktória, a program szervezője.

A Szerelmes Kalandtúra teljesítéséhez ezúttal is hét feladatot kell megoldani a tízből. Emellett a záró rendezvényen le kell adni a nevezési díjat, amely az idén saját készítésű, díszített mézeskalács. A játékhoz folyamatosan lehet csatlakozni, az útlevelet a Tourinform irodában és a Balaton Színház jegypénztárában lehet felvenni. További információk a Szerelmes Kalandtúra facebook oldalán olvashatók.

Regman Karola – Keszthelyi TV

Képek