Új logó, új arculat

2019. május 24. (péntek)

Új arculata és logója van a Tourinform hálózatnak. A szakembereknek május 15-én mutatták be az új dizájnt. A tervek szerint ősztől már a keszthelyi iroda új köntösben várja látogatóit. A Magyar Turisztikai Ügynökség a saját forrásából végzi el a sétálóutcai helyiség felújítását, természetesen az új arculati elemek felhasználásával.
A keszthelyi Tourinform iroda főszezonban akár napi 500 látogatót is fogad. Nem csak Keszthely, de a térség attrakcióiról, éttermeiről és a szálláshelyekről is információt nyújtanak az ide érkezőknek. 1993-ban nyitotta meg kapuit a keszthelyi iroda, az országban a harmadikként, azóta ezzel az arculattal várta a vendégeket a sétálóutcai helyiség.

Tar László azt mondja, hogy május 15-én, egy szakmai találkozón mutatták be a hálózat munkatársainak az új arculatot. A szakember hozzátette, a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatja az irodákat az új arculat kialakításában. Tar László hangsúlyozta, öt kiemelt helyszínen az ügynökség forrásából végezik el a felújításokat.

„Ezek közé beletartozik Keszthely is, ami azt jelenti, hogy az új dizájnnak megfelelő bútorzattal, matricázással, dísztő elemekkel, világítótestekkel a turisztikai ügynökség fogja ellátni a keszthelyi Tourinformot. De ez nyilván nem csak erre az öt irodára vonatkozik, az ügynökség azt szeretné, hogyha hamarosan minden Tourinform ugyanezekkel a jegyekkel rendelkezne és amely Tourinform irodák ebből az első körből kimaradnak, azok pályázhatnak majd a későbbiekben arra, hogy turisztikai ügynökségi támogatással ugyanezt a munkát elvégezzék” – mondta Tar László.

Az idei főszezonban még a régi dizájn várja a vendégeket. Várhatóan az ősszel újítják fel a keszthelyi irodát.

A prospektuskínáltban újdonság is várja az érdeklődőket. A Festetics emlékév alkalmából az iroda munkatársai készítettek egy leporellót, mely érdekes információkat tartalmaz a Festetics család jeles tagjairól és az emlékév programjait is felsorolja. Az iroda e mellett újságcikkeket is megjelentetett az emlékévről országos médiumokban.

Hársfalvi Ákos – Keszthelyi TV
https://tvkeszthely.hu/hirek/6056-uj-logo-uj-arculat-?fbclid=IwAR2LgTKcb1aFpIt427dbQOMsB_S0FLRqbFCA8142eXtSm1xUKQC-dHhZxbc