Újévi köszöntő Ruzsics Ferenc polgármestertől

2012. január 9. (hétfő)

Hagyományos újévköszöntő fogadáson adott számot Ruzsics Ferenc polgármester Keszthely elmúlt esztendejéről és a jövőbeni feladatokról. A város első embere kiemelte, hogy a sok nehézség ellenére is a fejlődés útján halad Keszthely.

A Balaton Színházban köszöntötte Ruzsics Ferenc polgármester a város intézményeinek, civil szervezeteinek, vállalkozásainak és egyházközségeinek vezetőit, valamint a környező településvezetőket a hagyományos újévi fogadáson, amely idén vízkereszt napjára esett.

Keszthely város polgármestere beszédében felidézte hat évvel ezelőtti gondolatait, és a felvázolt feladatokat, melyeknek – a nehézségek ellenére is – megfelelően tudott haladni a város. „Hat éve még azt mondtam: az alap megszilárdítása, a felesleges költségek lefaragása és a fejlesztési tervek körültekintő kidolgozása után kicsi, de biztos lépésekkel elindulunk. Eredményeink az első években még szerényebbek voltak…aztán jöttek az egyre nagyobb feladatok, az egyre jelentősebb eredmények. Jövő ilyenkorra lesz egy büszkeségre okot adó városközpontunk, egy megszépült Balaton-partunk, és új, modern buszpályaudvarunk. Sok minden változik mostanában a városban, látványos átalakulások zajlanak, mozgalmas heteket-hónapokat élünk – és ilyen lesz az idei év is. ” –mondta el beszédében.

A képre kattintva a Monitor Magazin galériája nyílik meg
(fotó: Szeiler Gábor)

Ruzsics Ferenc végezetül pohárköszöntővel kívánt sikeres újesztendőt a megjelent vendégeknek és egyúttal a város lakóinak is.

(Szöveg: a Keszthelyi Televízió cikke nyomán.)


Kapcsolódó cikkek:
Indul a keszthelyi Balaton-part fejlesztése
Újra járható az Átrium előtti útszakasz
Helyére emelték a templomsisakot
Újabb részeredmények – szépül a keszthelyi belváros
Kiteljesedő belvárosfejlesztés – startol a második ütem
Betegeket szolgál, orvosokat segít
Város napja – jó úton halad Keszthely
Országosan is példaértékű a keszthelyi kulturális élet
Bajnokok a keszthelyi uszodában
Elkészült az új körforgalom
Rekord összegű közműfejlesztés Keszthelyen
Nyertes TDM-pályázat a Nyugat-Balaton Régióban
Nagykanizsától Keszthelyig modernizálják a közösségi közlekedést
Élménygazdaság a majormúzeumban
Korszerű informatikai eszközökkel indul a tanév Keszthelyen