Újra vízen a HUNcat katamarán

2012. május 12. (szombat)

Ismét vízre került a Balaton leggyorsabb katamaránja. A keszthelyi HUNcat legénysége bízva a sikeres szezonban vízre tette a kéttestű hajót.

Hosszú téli pihenő után ismét vízen van a HUNcat. Az új Keszthely-Kenese időrekordot tavaly felállító csapat ezen a nyáron is szeretne szép eredményeket elérni a versenyeken.

A nem mindennapi méretekkel rendelkező katamarán vízre tételére sokan voltak kíváncsiak. Daru segítségével emelték fel a több mint kéttonnás hajót. Rajnai István, a HUNcat tulajdonosa elmondta, hogy nagy reményekkel várják az idei vitorlásszezont, számos versenyen tervezik megmérettetni magukat. Mind közül legfontosabb a Balaton legrégebbi tókerülő versenye, a Kékszalag, melyen idén többtestű hajók is indulhatnak.

Nézze meg galériánkat!

fotók: www.huncat.hu

A tavalyi év eredményei annyi áldozatot követeltek a hajótól, hogy idén szeretnének egy új vitorlát venni. Ahogy Rajnai István fogalmazott, ezt az álmot nem tudják megvalósítani támogatók nélkül, ezért kidolgoztak egy olyan rendszert, melyben támogatói jegyek vásárlásával bárki a HUNcat szponzorává válhat és felkerülhet a katamarán oldalára.

(A Keszthelyi TV tudósítása nyomán. www.tvkeszthely.hu)

Kapcsolódó cikkek:
Rekordot döntött a keszthelyi Huncat
Nyert Keszthely, nyert a Huncat