Ünnepi tudományos ülés

2011. március 23. (szerda)

Dr. Masszi József 80. születésnapja tiszteletére tartott ünnepi tudományos tanácsülést a Városi Kórház a Helikon Kastélymúzeumban március 23-án.

Dr Masszi Józsefet 80. születésnapján köszöntötte ünnepi tudományos ülés keretében a kórház főigazgatója Dr Kvarda Attila, méltatva a bőrgyógyász főorvos több mint fél évszázados munkáját. Dr. Masszi József 1955-től végig teljesítette a klinikai orvostól elvárt hármas funkciót: az oktatást, gyógyítást és kutatást. Mellette felnevelt három gyermeket – fogalmazott az ünnepélyes pillanatokban Prof.Dr. Farkas Beatrix tudományos főszervező. 1997 és 2010 között Masszi doktor igazi klinikusként Keszthelyen is követte naprakészen a hazai és nemzetközi szakirodalmat, végezte a vírusos bőrbetegségek terén kutatómunkáját és szolgálta a betegeket. A ma is aktív orvost a rendezvényre elkísérte családja is.

A tudományos ülés résztvevői előadásokat hallhattak a bőrgyógyászat területén végzett legújabb kutatási eredményekről, a terápiás lehetőségekről valamint a gyógyszerallergiáról.

(forrás: Keszthelyi TV www.tvkeszthely.hu)