Vállalkozók adományoztak Keszthelyen

2022. december 22. (csütörtök)

Nemcsak a családoknak kedveskedtek pénzadománnyal így karácsony előtt, hanem 940 csomag szaloncukrot adtak át a kórház dolgozóinak és a szolgálatot teljesítőknek.

Az adományozók személyesen köszönték meg a szakemberek munkáját. A kórház elé pakolták le a karamellás szaloncukrokat. A keszthelyi gyártó által felajánlott 940 csomagnyi édességből minden dolgozónak szántak.

„Nekünk nagyon fontos az, hogy jó adni és jó kapni. Tehát igazából minden évben szeretjük meghálálni azt, hogy ennyi mindent tesznek értünk mid az orvosok, a rendőrök, a tűzoltók.”-hangsúlyozta Rácsai Marianna.

A másfél millió forint értékű adomány célja az volt, hogy az egészségügyi dolgozók arcára mosolyt csaljanak, és éreztessék velük szerepük fontosságát.

„ Az itt dolgozók munkája nagyon fontos, és minden gesztus ezért helyénvaló. Ezért veszünk részt ebben, és ebben az ajándékozásban is. Köszönet a cégnek, köszöntjük például a kórháznak a dolgozóit, ugyanúgy a mentőket is, és a tűzoltókat. A mindennapi emberek számára ezek a legfontosabbak, és ezt fejezzük ki az önkormányzat nevében is.”– mondta Manninger Jenő.

A szaloncukor adomány mellett a vállalkozók pénzt is gyűjtöttek. A szervezők tapasztalatai nagyon jók. Az elmúlt évhez hasonlóan most is sokan ajánlottak fel a rászorulók javára.

„Nagy örömömre az idei évben nagyon sok vállalkozó csatlakozott a kezdeményezésünkre. Több, mint 3 millió forint értékben sikerült adományt gyűjtenünk, és így elmondhatjuk, hogy Keszthelyen nincs olyan rászoruló család, aki legalább egy 10-15 ezer forintos ajándékcsomagot ne kaphatott volna általunk.”– emelte ki Horváth Tamás.

A tűzoltók is kaptak szaloncukrot. Laczikó Károly parancsnok megköszönte a gesztust. Hangsúlyozta, az ott dolgozók gyermekei különösen örömmel fogadják majd az ajándékot. A rendőrségre is megérkeztek az adományozók. A kapitányságvezető is köszönettel fogadta a figyelmességet.

„Én úgy gondolom, hogy ez a pozitív gesztus, ez a pozitív visszajelzés egy nagyfokú büszkeséggel, elismeréssel tölt el bennünket, amelyből majd a következőévben tudunk meríteni, építkezni. Mindamellett, hogy büszkék és felemelő ez az érzés, ez a gesztus, amelyet tanúsítottak felék, mi büszkék vagyunk, hogy itt szolgálhatunk a városban, a régióban, és büszkék vagyunk arra is, hogy elismerik a munkánkat.”– nyilatkozta Dr. Andor László.

Dr. Andor László hangsúlyozta, hogy nekik minden évben nagy öröm, ha a civil közösségek elismerik az egyenruhások munkáját.

Farkas Adél-Keszthelyi TV

https://tvkeszthely.hu/hirek/9908-vallalkozok-adomanyoztak-keszthelyen

Képek