Várják a felolvasók jelentkezését

2022. február 21. (hétfő)

25 órás Wass Albert felolvasó ünnepet szervez a Keszthelyi Nemzetközi Kör Egyesület közösen a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Keszthelyi Csoporttal. Ez lesz a 15. alkalom.

A program február 25-én, pénteken 18 órakor kezdődik és másnap 19 óráig tart. Az ünnep célja, hogy ismertebbé tegyék a méltatlanul elhallgatott Wass Albert munkásságát a fiatalabb generációk körében is. A programra mindenki maga választhatja ki, hogy prózát vagy verset szeretne felolvasni, de a helyszínen található könyvekből is szemezgethetnek az érdeklődők. Az időkorlátok a jelenlévők létszámához alkalmazkodnak majd. Jelentkezni a szervezők elérhetőségein e-mail-ben és telefonon is lehet.

„Szeretettel várunk mindenkit. Nem csak felolvasót, hallgatót is, akik részesei ennek és ha netán kedvet is kapnak, hozzájárulhatnak ehhez. Már így előzetesen körülbelül egy olyan 30 fő van, akikről már tudunk, akik jelentkeztek olvasási szándékkal. De reméljük, hogy akik olvasgatják a plakátot, most lettek kihelyezve, talán egyre többen fogják megismerni ezt a célt. Illetve az idejükkel is úgy tudnak gazdálkodni és egyre többen tudnak részt venni az eseményen.” – ismertette Krupla Zoltán a Keszthelyi Nemzeti Kör elnöke.

https://www.keszthely.hu/programok/wass-albert-felolvasoest

https://tvkeszthely.hu/hirek/8858-varjak-a-felolvasok-jelentkezeset