Városismereti tájfutóverseny

2023. április 6. (csütörtök)

Mozdulj Együtt Keszthely

A Keszthelyi 379. Feltámadás Cserkész Csapatának Városi Civil Alap pályázaton nyertes projektje a városban élő fiatalok megmozgatását tűzte ki célul. Emellett városunk kulturális értékeinek megismertetése játékos formában. Ez alkalomból valósul meg nagyszabású rendezvényük a Mozdulj Együtt Keszthely Városismereti Tájfutóverseny.

Három különböző időpontban, alkalmanként különböző helyszíneken zajlik majd a tájfutó esemény. Aki mind a három alkalommal részt vesz a játékban, annak nagyobb az esélye a fődíj megnyerésére. A csapat természetesen az egyszeri nevezőket is szeretettel várja.

Technikai információ:

A versenyzők kapnak egy térképet és annak segítségével kell megtalálni az előre kihelyezett pontokat. Lesznek olyan pontok, amelyeknél kérdésekre kell válaszolni. A feladatot a szobor, vagy tábla feliratának elolvasása után könnyedén tudjak a futók teljesíteni.  A játék pontjait egy erre a célra vásárolt program fogja összeadni.

Az esemény sorozat 2023. április 22-én zárul a Balaton Színházban, kiállítással, könyvbemutatóval, állófogadással és természetesen a tájfutóverseny eredményhirdetésével.

Bővebb információ a plakáton olvasható.