Veszíts el egy könyvet!

2010. március 25. (csütörtök)

A keszthelyi Fejér György Városi Könyvtár két évvel ezelőtt csatlakozott az orosházi városi könyvtár „Veszíts el egy könyvet” játékához, mely az olvasásról szól. Regényekről, könyvekről és egy kicsit a bizalomról.

Játékra invitálunk gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Az első lépést a játékhoz mi tesszük meg: elhagyunk könyveket szándékosan!!! Várjuk, hogy megtalálja valaki és elolvassa. A sikeres játék évforulóján (március 25-én) újra elveszítünk könyveket a városban, több mint 30 darabot.

Az elhagyott könyvek sorsát szeretnénk követni is. Könyvtárunk e-mail-jére (info@fgyvk.hu) ill. http://veszitsel.konyvtar.hu-n (a könyvben lévő regisztrációs számmal) jelezheted, hogy melyik könyvet hol és mikor találtad meg, illetve azt is, hogy mikor és hol hagytad el újra. ugyanitt leírhatod véleményedet a játékról és a megtalált könyvről is.

Március 25-től tehát a városban és környékén könyveket találhat a szerencsés polgár. Amennyiben részt vesz a játékon, utána már rajta a sor: Elolvashatja a könyvet, majd elveszítheti. Sőt! Veszíthet el Ön is saját könyvet, olyat, melyet jó szívvel ajánl másoknak.