Hírek

5256 találat
A legfontosabbak a boldog gyermekek
A legfontosabbak a boldog gyermekek 2024. május 27. (hétfő) KesztHelyi identitás Sokan ünnepelték a gyermeknapot a Balaton-parton.
A nemzeti öntudatunk sérülne, ha nem emlékeznénk a hősökre
A nemzeti öntudatunk sérülne, ha nem emlékeznénk a hősökre 2024. május 27. (hétfő) KesztHelyi identitás A magyar hősök emlékünnepe május utolsó vasárnapjára esik.
Gyermekjátékokból nyílt kamarakiállítás a Balatoni Múzeumban
Gyermekjátékokból nyílt kamarakiállítás a Balatoni Múzeumban 2024. május 27. (hétfő) A tárlat szeptember 8-ig látható.
Az agroturisztikát helyezik a középpontba a Georgikonon
Az agroturisztikát helyezik a középpontba a Georgikonon 2024. május 27. (hétfő) KesztHelyi identitás Újabb fejlesztések várhatók a MATE Georgikon Campusán.
Folytatódik a Helikon park rekonstrukciója
Folytatódik a Helikon park rekonstrukciója 2024. május 24. (péntek) KesztHelyi identitás Az önkormányzat elindította az új közbeszerzési eljárást.
Báloztak az idősek
Báloztak az idősek 2024. május 24. (péntek) KesztHelyi identitás Az Aktív Aranykor elnevezésű program keretében szervezett tavaszköszöntő bált Keszthely önkormányzata.
356 laptopot kaptak a keszthelyi diákok
356 laptopot kaptak a keszthelyi diákok 2024. május 24. (péntek) Az önkormányzati fenntartású intézményekben osztották ki a hordozható számítógépeket.
Újra lesz gyermekorvosi ügyelet Keszthelyen
Újra lesz gyermekorvosi ügyelet Keszthelyen 2024. május 24. (péntek) KesztHelyi identitás A hétvégéken és ünnepnapokon a Keszthelyi Kórházban látják el a beteg gyermekeket.
Újraindul Keszthelyen a mezőgazdasági technikus képzés
Újraindul Keszthelyen a mezőgazdasági technikus képzés 2024. május 23. (csütörtök) KesztHelyi identitás Együttműködést kötött a MATE Georgikon Campus és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum.
Jó a Balaton vízállása
Jó a Balaton vízállása 2024. május 23. (csütörtök) Nyáron akkor maradhat kedvező a vízszint, ha kellő mennyiségű csapadék lesz a tó vízgyűjtő területén.
Elkezdődött a keszthelyi bölcsőde közbeszerzési eljárása
Elkezdődött a keszthelyi bölcsőde közbeszerzési eljárása 2024. május 23. (csütörtök) KesztHelyi identitás A Helikon park kivitelezője is indulni akart az eljáráson.
Támogatja a vállalkozásokat az önkormányzat
Támogatja a vállalkozásokat az önkormányzat 2024. május 23. (csütörtök) KesztHelyi identitás Keretmegállapodást írtak alá a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal.
Múzeum, könyv és pálinka
Múzeum, könyv és pálinka 2024. május 22. (szerda) KesztHelyi identitás Előadásokkal és könyvbemutatóval és pálinka kóstolóval ünnepelte a Balatoni Múzeum a múzeumok világnapját
Megmérettetések egész nap
Megmérettetések egész nap 2024. május 22. (szerda) KesztHelyi identitás Táncosok lepték el a Balaton Színház színpadát
A gabonaágazatról is hallhattak az érdeklődők
A gabonaágazatról is hallhattak az érdeklődők 2024. május 21. (kedd) KesztHelyi identitás A Georgikon Napokon belül tartott szekcióülést a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Keszthelyen.
A legdicsőségesebb napról emlékeztek meg
A legdicsőségesebb napról emlékeztek meg 2024. május 21. (kedd) KesztHelyi identitás Zala és Keszthely is jelentős szerepet játszott a '48-as történésekben.
Újra három nap a hullámokon
Újra három nap a hullámokon 2024. május 21. (kedd) KesztHelyi identitás Idén is végighajózták a pünkösdi hosszúhétvégét a vitorlások szerelmesei.
Elkezdődött a Keszthelyi Agroturisztikai Találkozó
Elkezdődött a Keszthelyi Agroturisztikai Találkozó 2024. május 17. (péntek) KesztHelyi identitás A két napos programon plenáris ülések, sport- és kulturális programok, termelői vásár várja az érdeklődőket.
Örök nyugalomra helyezték Kassai Istvánnét
Örök nyugalomra helyezték Kassai Istvánnét 2024. május 17. (péntek) KesztHelyi identitás A Keszthelyi Televízió egyik alapítójától a Szent Miklós temetőben vettek végső búcsút.
Sűrűbben járnak a vonatok a Balatonnál
Sűrűbben járnak a vonatok a Balatonnál 2024. május 17. (péntek) A MÁV-START a vakáció előtt már egy hónappal sűrűbben indítja a járatokat.
1 2 3 263