Hírek

5387 találat
Mozdulj Balaton!
Mozdulj Balaton! 2024. július 23. (kedd) 41 strandon zajlik idén a Balaton Fejlesztési Tanács által támogatott sorozat.
Ismét szúnyoggyérítés volt Keszthelyen
Ismét szúnyoggyérítés volt Keszthelyen 2024. július 23. (kedd) Ezúttal a Balatoni Szövetség koordinálásával léptek fel a vérszívók ellen.
Az EB után már a VB-re készül Nett Vivien
Az EB után már a VB-re készül Nett Vivien 2024. július 22. (hétfő) KesztHelyi identitás A junior keszthelyi úszó a medencében és nyílt vízen is versenyez.
Befejeződött az útfelújítás
Befejeződött az útfelújítás 2024. július 22. (hétfő) A Vaszary Kolos utca újabb szakaszát újította fel a város.
Gálaest a Down szindrómával született gyerekért
Gálaest a Down szindrómával született gyerekért 2024. július 22. (hétfő) KesztHelyi identitás A Premontrei Szakgimnázium és Technikum udvarán adtak koncertet.
Kékszalag: hatodik lett a legjobb keszthelyi hajó
Kékszalag: hatodik lett a legjobb keszthelyi hajó 2024. július 19. (péntek) KesztHelyi identitás Címvédés volt a Kékszalagon. Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. tókerülő versenyen.
A gyermekorvosi ügyelettől a Bujtor István Filmfesztiválig
A gyermekorvosi ügyelettől a Bujtor István Filmfesztiválig 2024. július 19. (péntek) KesztHelyi identitás A gyermekorvosi ügyelet, bölcsődeépítés és pályázatok is napirenden voltak a keszthelyi képviselő-testület pénteki ülésén.
A huszonnegyedik órában van az agrárium
A huszonnegyedik órában van az agrárium 2024. július 18. (csütörtök) KesztHelyi identitás A júliusi szárazságot nagyon nehezen tűrik a növények, a gazdák bíznak a csapadék érkezésében.
Szereti a közönség a sétálóutcai koncerteket
Szereti a közönség a sétálóutcai koncerteket 2024. július 18. (csütörtök) KesztHelyi identitás Népszerű a két hete indult a “Sétáló Utca Zene” programsorozat: egyrészt a zenészek, másrészt a közönség és a vendéglátósok körében arat sikert.
150 féle sört csapolnak Keszthelyen
150 féle sört csapolnak Keszthelyen 2024. július 18. (csütörtök) Megkezdődött a Keszthelyi Sörfesztivál.
Népszerű a népviseletes babakészítő tábor
Népszerű a népviseletes babakészítő tábor 2024. július 17. (szerda) KesztHelyi identitás Az irszág számos pontjáról érkeztek résztvevők, akik az idén a jászsági népviselettel foglalkoztak az Alkotóházban.
Kincsem: egyedülálló moziélmény lesz a kastélyparkban
Kincsem: egyedülálló moziélmény lesz a kastélyparkban 2024. július 17. (szerda) Kiállítás és élőzenés mozi várja a látogatókat Festetics-kastélyban.
Népzene és néptánc a Balaton-parton
Népzene és néptánc a Balaton-parton 2024. július 16. (kedd) 16. alkalommal szervezték meg a Folkfesztet, ezúttal magyar és görög dallamok csendültek fel a Zenepavilonnál.
Nyáron is szükség van a véradókra!
Nyáron is szükség van a véradókra! 2024. július 16. (kedd) KesztHelyi identitás Ilyenkor is biztosítani kell a napi 1600-1800 önkéntest.
Támogatják az önkéntes mentőszervezeteket
Támogatják az önkéntes mentőszervezeteket 2024. július 16. (kedd) KesztHelyi identitás Száznyolcvanhét önkéntes mentőszervezet – köztük a keszthelyi járási is – pályázati támogatást nyert.
Úszásban és trükkversenyben is jeleskedtek az ebek
Úszásban és trükkversenyben is jeleskedtek az ebek 2024. július 15. (hétfő) Ötödik alkalommal szervezték meg a Dog Beach Festet a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben.
A búcsú visszavezet a kegyelem állapotába
A búcsú visszavezet a kegyelem állapotába 2024. július 15. (hétfő) Ünnepi szentmisével és körmenettel tisztelegtek a Kármelhegyi Boldogasszony előtt Keszthelyen.
A VÁRTAK két alpolgármestert jelöl
A VÁRTAK két alpolgármestert jelöl 2024. július 15. (hétfő) KesztHelyi identitás Pikniket szervezett a Városi strandon a VÁRTAK. Itt mondtak köszönetet támogatóiknak.
Várja az olvasókat a strandkönyvtár
Várja az olvasókat a strandkönyvtár 2024. július 15. (hétfő) Megnyitotta kapuit a Városi Strandon a strandkönyvtár.
Rászoruló szervátültetett családoknak gyűjtenek a SUP-osok
Rászoruló szervátültetett családoknak gyűjtenek a SUP-osok 2024. július 12. (péntek) Az első állomásuk Keszthelyen volt, ide pénteken délelőtt érkeztek.
1 2 3 270