Hírek

5225 találat
A Balaton-parton folytatódott a virágosítás
A Balaton-parton folytatódott a virágosítás 2024. május 8. (szerda) 4000 palántát ültettek el szerdán Keszthelyen.
Önkénteseket toboroz a Balatoni Múzeum
Önkénteseket toboroz a Balatoni Múzeum 2024. május 8. (szerda) Ebben az évben is számít az önkéntesek munkájára a Balatoni Múzeum.
A térségben élő vállalkozóknak tartott fórumot a VOSZ
A térségben élő vállalkozóknak tartott fórumot a VOSZ 2024. május 8. (szerda) A Vállalkozók Országos Szövetsége közös eszmecserére, a sikerek és nehézségek megvitatására hívta össze a résztvevőket.
A hangszerekkel ismerkedtek
A hangszerekkel ismerkedtek 2024. május 8. (szerda) Bemutató koncertet szervezett a Festetics György Zeneiskola.
Nem csak cukrászdák álmodhatják meg Keszthely tortáját
Nem csak cukrászdák álmodhatják meg Keszthely tortáját 2024. május 8. (szerda) Május 26-ig lehet nevezni saját receptekkel.
Új kiállítóhely nyílt Keszthelyen
Új kiállítóhely nyílt Keszthelyen 2024. május 7. (kedd) A Bem utcában az orsósmagnó szerelmeseinek kínálnak történelmi utazást a gramofontól a stúdiótechnikáig.
Gyógykezelésre gyűjtöttek a kórusok
Gyógykezelésre gyűjtöttek a kórusok 2024. május 7. (kedd) KesztHelyi identitás Hagyományos anyák napi hangversenyt tartottak a Fő téri templomban, egy beteg kislány javára gyűjtöttek.
Zöld Zala: fókuszban a gyógynövények
Zöld Zala: fókuszban a gyógynövények 2024. május 7. (kedd) KesztHelyi identitás A Fejér György Városi Könyvtár 15 éve hívja versengésre a diákokat.
Elkezdődött az érettségi
Elkezdődött az érettségi 2024. május 6. (hétfő) KesztHelyi identitás Magyar nyelv és irodalomból adtak számot tudásukról a diákok.
287-en végeztek idén a keszthelyi középiskolákban
287-en végeztek idén a keszthelyi középiskolákban 2024. május 6. (hétfő) KesztHelyi identitás Végetért a végzősöknek a tanév.
Mária koronázás és elsőáldozás anyák napján
Mária koronázás és elsőáldozás anyák napján 2024. május 6. (hétfő) KesztHelyi identitás A Kármelita Bazilikában az égi és földi édesanyákat is köszöntötték, illetve elsőáldozást tartottak.
Elsárgultak a gazdászok
Elsárgultak a gazdászok 2024. május 6. (hétfő) KesztHelyi identitás A hagyományoknak megfelelően a Festetics-kastély parkjában búcsúztak a georgikonosok az egyetemtől.
Újra van szülészet!
Újra van szülészet! 2024. május 6. (hétfő) KesztHelyi identitás Újraindult a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás a Keszthelyi Kórházban
Remekeltek az Asbóth iskola tanulói a Szakma Sztár Fesztiválon
Remekeltek az Asbóth iskola tanulói a Szakma Sztár Fesztiválon 2024. május 3. (péntek) KesztHelyi identitás Három éremmel tértek haza a Szakma Sztár országos döntőjéből az Asbóth iskola tanulói.
VSZK-s siker az OKTV-n
VSZK-s siker az OKTV-n 2024. május 3. (péntek) KesztHelyi identitás Lakatos Rudolf országos negyedik lett magyar nyelv kategóriában.
Méltó helyen a civil szervezetek
Méltó helyen a civil szervezetek 2024. május 3. (péntek) KesztHelyi identitás 30 millió forintos pályázati forrásból újult meg a Szalasztó utcai közösségi ház.
Gerevich György nevelőedzői díjat kapott Borosné Eitner Kinga
Gerevich György nevelőedzői díjat kapott Borosné Eitner Kinga 2024. május 3. (péntek) KesztHelyi identitás A Balaton Vívóklub alapítója az első vívóedzőként vehette át a frissen alapított elismerést.
Virágosítottak a belvárosban
Virágosítottak a belvárosban 2024. május 2. (csütörtök) KesztHelyi identitás 4000 palántát ültettek el csütörtökön a Fő tér és a Sétáló utca tengelyén.
Sör és virsli járt a vitorlás majálison
Sör és virsli járt a vitorlás majálison 2024. május 1. (szerda) Kezdődik a vitorlásszezon.
Jótékonysági koncert lesz vasárnap
Jótékonysági koncert lesz vasárnap 2024. május 1. (szerda) KesztHelyi identitás Egy négyéves kislány kezelésére fogadják az adományokat.
1 2 3 262