Hírek

5208 találat
Virágosítottak a belvárosban
Virágosítottak a belvárosban 2024. május 2. (csütörtök) 4000 palántát ültettek el csütörtökön a Fő tér és a Sétáló utca tengelyén.
Sör és virsli járt a vitorlás majálison
Sör és virsli járt a vitorlás majálison 2024. május 1. (szerda) Kezdődik a vitorlásszezon.
Jótékonysági koncert lesz vasárnap
Jótékonysági koncert lesz vasárnap 2024. május 1. (szerda) Egy négyéves kislány kezelésére fogadják az adományokat.
Megnyílt a turisztikai évad
Megnyílt a turisztikai évad 2024. május 1. (szerda) A tó megkoszorúzása mellett Keszthelyen adták át a Balaton-díjakat is.
Nyilvános fogadalomtétel volt a cserkészeknél
Nyilvános fogadalomtétel volt a cserkészeknél 2024. május 1. (szerda) Bővült a 379. számú Feltámadás Cserkészcsapat létszáma.
Másodszor is célba értek
Másodszor is célba értek 2024. április 30. (kedd) Koraszülöttekért futottak Keszthelyre
Taroltak a keszthelyiek
Taroltak a keszthelyiek 2024. április 30. (kedd) A három keszthelyi fődíjból kettőt a komolyzenei kategóriában hódították el.
Páros küzdelmek a keszthelyi vizeken
Páros küzdelmek a keszthelyi vizeken 2024. április 30. (kedd) 9 futam eredményeiért izgulhattak a vitorások szerelmesei
A múzsák hegyén a legjobbakat ünnepeltük
A múzsák hegyén a legjobbakat ünnepeltük 2024. április 29. (hétfő) A fődíjasok gálája zárta a Helikoni Ünnepségeket.
Intelligens gyalogátkelő a biztonságért
Intelligens gyalogátkelő a biztonságért 2024. április 29. (hétfő) Keszthely önkormányzata és a Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából létesült okoszebra a Tapolcai úton.
Elkezdődött a LED izzók kiosztása
Elkezdődött a LED izzók kiosztása 2024. április 29. (hétfő) A könyvtárban lehet átvenni az izzókat. Aki lemaradt, keddig igényelhet.
Öt jelölő szervezet fogadta el a Keszthelyi TV kampányszabályzatát
Öt jelölő szervezet fogadta el a Keszthelyi TV kampányszabályzatát 2024. április 29. (hétfő) A jelöltek, illetve a szervezetek bemutatkozását május 13. és 31. között sugározza televíziónk.
TeSzedd: a KDNP is csatlakozott az akcióhoz
TeSzedd: a KDNP is csatlakozott az akcióhoz 2024. április 29. (hétfő) Keszthelyen a kutyás strandhoz vezető utat tisztították meg a kereszténydemokraták.
Vágányzári hirdetmény
Vágányzári hirdetmény 2024. április 29. (hétfő) Balatonszentgyörgy — Vonyarcvashegy, Keszthely—Vonyarcvashegy, valamint Balatonszentgyörgy—Sümeg állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.
Agrárfórumot tartottak Keszthelyen
Agrárfórumot tartottak Keszthelyen 2024. április 26. (péntek) A Közös Agrárpolitika auktualitásairól és az elérhető pályázatokról kaphattak információkat az érdeklődők.
Pénteken is versengtek a helikonosok
Pénteken is versengtek a helikonosok 2024. április 26. (péntek) A kategóriákban mintegy száz iskola diákja mutatta be tudása legjavát.
Rekordszámú nevező a darts versenyen
Rekordszámú nevező a darts versenyen 2024. április 26. (péntek) Harmadik alkalommal szervezett megmérettetést a MATE Georgikon.
Április 30-ig igényelhető újra LED-izzó
Április 30-ig igényelhető újra LED-izzó 2024. április 26. (péntek) Aki az előző körben regisztrált, az hétfőtől veheti át az izzókat.
Helikon: jó idő és jó hangulat volt a kísérőprogramokon
Helikon: jó idő és jó hangulat volt a kísérőprogramokon 2024. április 26. (péntek) Nincs Helikon kísérőprogramok nélkül: idén is a Főtér volt ezeknek a központi helyszíne. “Tiéd a színpad”, zenés programok várták a fiatalokat.
A barátság fontosabb a győzelemnél - megnyitották a Helikoni Ünnepségeket
A barátság fontosabb a győzelemnél - megnyitották a Helikoni Ünnepségeket 2024. április 25. (csütörtök) Megkoszorúzták Festetics György szobrait és fellobbant a helikoni láng is.
1 2 3 261